transport_adely
transport_marker Transport sigur si rapid !
transport_marker
  DESPRE NOI transport_marker

 

Compania noastra, Adely Trans Company este o casa de expeditii ce are ca activitate de baza transporturile interne si internationale de marfa si se afla într-un proces continuu de dezvoltare si îmbunatatire a serviciilor oferite clientilor în conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima. Avand la dispozitie un parc auto foarte dezvoltat (cuprinzand autoutilitare, camioane si tiruri), putem transporta marfa sau mobila cu o greutate cuprinsa intre 1,5 si 20 tone.

Standardele ridicate in transport sunt atinse beneficiind de personal înalt calificat si bine organizat în scopul gestionarii cât mai eficiente a activitatii. Astfel suntem capabili sa raspundem in mod rapid si eficient cererilor dumnevoastra, timpii de raspuns in onorarea unei comenzi de transport fiind redusi la minim.

Un alt avantaj deosebit oferit de Adely Trans Company clientilor sai in ceea ce priveste siguranta transporturilor, îl constituie polita de asigurare pentru marfuri încheiata cu Asirom.

Atitudinea fata de client este, in viziunea noastra, secretul succesului nostru. Devenind clientul Adely Trans Company aveti garantia eficientei livrarii marfurilor transportate. Adely Trans Company este o firma care se adreseaza tuturor. Fie ca sunteti persoana fizica sau reprezentati o firma la noi veti beneficia de aceleasi transporturi de calitate.

Integrarea de noi destinatii in cadrul operatiunilor de transport de marfa, planificarea centralizata a incarcaturilor pentru fiecare zona alaturi de celelalte avantaje precizate mai sus, sunt atuurile cu care compania noastra se prezinta in fata dumneavoastra.

Nu transportam marfuri perisabile care trebuiesc transportate cu autoizoterme sau animale.

Desi principalul domeniu de activitate este efectuarea de transporturi interne si internationale de marfa, compania Adely Trans Company va poate oferi la cerere transport urban si interurban de persoane.

Alegeti compania Adely Trans Company! Noi va asiguram un transport RAPID si SIGUR la destinatie!

 

  Designed by Install.rocabinet stomatologic Copyright © 2007 ADELY Trans Company. All Right Reserved
         

Index Despre noi Servicii Harti Utile Comenzi Contact Harta Site