transport_adely
transport_marker Transport sigur si rapid !
transport_marker
  Transport Urban si Interurban transport_marker

 

transport interurban

transport interurban

transport_marfa

transport_marfa

 

 

Adely Trans Company efectueaza transport urban si interurban in conditii sigure si avantajoase pentru firme si persoane fizice. Scopul firmei noastre este sa devina prestatorul principal de servicii complete pentru companiile client care au nevoie de servicii de transport urban si interurban de marfa. Deoarece noi punem un accent mare pe siguranta transporturilor, întretinerea echipamentelor, pregatirea personalului si a verificarilor periodice a echipamentelor si personalului, suntem mândri sa va propunem serviciile noastre profesionale de transport urban si interurban de marfa.

Adaptarea continua la cerintele pietii, adoptarea de noi tehnologii, crearea de servicii noi ce vin în întampinarea cerintelor client, disponibilitatea spre cantitati diverse de marfa transportata, axarea pe transport urban si interurban de marfa si cunoastearea foarte buna a acestui segment de piata, ne face sa fim printre cei mai buni în domeniu.

Parcul auto este alcatuit din autoutilitare, camioane si tiruri care au capacitate de incarcare de la 1 t la 20 t. Masinile noastre va stau la dispozitie in orice zi a saptamanii pentru ca dumneavoastra sa puteti face tranportul oricind aveti nevoie .

Camioane fiabile si eficiente, echipa profesionista, metode de lucru predefinite ne permit prestarea de servicii la costuri reduse. De asemenea cunoasterea rutelor în România si reteaua de parteneri locali disponibila ne permite sa prestam serviciile nu numai eficient, dar si la timp cu promptitudine si în siguranta.

Alegeti compania Adely Trans Company! Noi va asiguram un transport RAPID si SIGUR la destinatie!

  Designed by Install.rocabinet stomatologic Copyright © 2007 ADELY Trans Company. All Right Reserved
         

Index Despre noi Servicii Harti Utile Comenzi Contact Harta Site