transport_adely
transport_marker Transport sigur si rapid !
transport_marker
  Transport international transport_marker

 

transport international

transport international

transport international

transport international

 

Adely Trans Company este o societate comerciala ce efectueaza transporturi internationale de marfuri pentru import/export si tranzit, in trafic rutier (inclusiv transporturi internationale rutiere pe diferite trasee europene cu camioane complet echipate). Rutele cele mai frecvente sunt pe zonele Ungaria - Cehia - Slovacia - Austria - Germania - Franta - Italia - Olanda - Belgia - Luxemburg - Elvetia - Spania si Anglia, dar asta nu inseamna ca nu va putem livra marfurile in orice tara europeana doriti. Firma noastra ofera solutii de transporturi rutiere de marfa cu camioane cu prelata de capacitate 20 tone pe diferite trasee rutiere, atat la export cat si la import.

Daca aveti nevoie de un transport rapid si sigur pentru marfa dumneavoastra, Adely Trans Company va poate oferi imediat camioane disponibile la locul indicat in Romania sau in punctele de incarcare aflate pe diferite trasee rutiere din Europa. Firma noastra urmareste in permanenta sa raspunda cu promptitudine si profesionalism solicitarilor venite de pe piata de transporturi si expeditii internationale, marfuri partiale sau incarcaturi complete, pentru toate tipurile de camioane.

Adely Trans Company utilizeaza numai mijloacele de transport asigurate, iar transporturile sunt guvernate de conventia internationala CMR. De asemenea, unele transporturi sunt guvernate de conventia internationala TIR ce prevede masuri de asigurare suplimentara cu privire la marfa incarcata.

Transporturi rutiere in regim de grupaj
Daca aveti de efectuat transporturi internationale pentru colete de peste 100 kg (paleti, cutii, baloti etc.), Adely Trans Company va poate pune la dispozitie camioane – de toate tipurile care va pot prelua marfa in regim de grupaj (impreuna cu alte marfuri) pentru Europa cu destinatii din Romania dar si din Romania cu destinatia diverse state Europene.

Transporturi rutiere in regim containerizat
Adely Trans Company organizeaza transport auto cu containere atat pentru marfuri sosite prin portul Constanta la import (transport auto din Constanta) sau pentru marfuri de expediat prin portul Constanta la export. De asemenea asigura transportul international cu camioane direct cu containere apartinand incarcatorilor (S.O.C.).

Implementarea unor inalte standarde de management in defasurarea activitatii noastre de transport, a avut drept rezultat afirmarea noastra drept o societate profesionista, cu un portofoliu de clienti bine definit, stabil si aflat in continua expansiune.

Alegeti compania Adely Trans Company! Noi va asiguram un transport SIGUR si RAPID la destinatie!

  Designed by Install.rocabinet stomatologic Copyright © 2007 ADELY Trans Company. All Right Reserved
         

Index Despre noi Servicii Harti Utile Comenzi Contact Harta Site